Diensten

Onze diensten

Tri-lectronics is een elektrotechnisch ingenieursbureau dat zich specialiseert in het onderzoeken, ontwikkelen en realiseren van slimme elektronica voor professioneel en industrieel gebruik. Wij kunnen u ondersteunen tijdens alle stappen in de lifecycle van uw product. Van een Proof of Concept tot een marktwaardig product waarbij wij ondersteunen in productie en onderhoud.

De specialiteiten die Tri-lectronics heeft omvatten onderandere: 


- Printed Circuit Board (PCB) design, layout en verificatie
- Ontwerp van een passende behuizing of omhulsel
- Embedded software design en implementatie
- Ontwikkelen van een passende PC applicatie (Windows, Linux, Mac)
- Meten, weergeven en verwerking van IoT data
- Managen van verschillende bus- en communicatiesystemen
- Produceren en monteren van PCB assemblies
- Ontwerpen en produceren van kabels en kabelbomen
- Assembleren en bewerken van het eindproduct

Het ontwikkelen, produceren en testen van prototypes en het opschalen van dit prototype naar massaproductie is het uitgangspunt van ons proces. Nagenoeg alle stappen van dit proces kunnen in-house gedaan worden met een korte doorlooptijd.

Onze Ontwerpprincipes

Tri-lectronics past ontwerpprincipes toe om tot een doeltreffend en stabiel eindproduct te komen. Er zijn vele ontwerpprincipes bekend in de elektronicawereld, waarvan de volgende sterk terug komen in ons ontwikkelproces:

Testing

 Test Driven Development 

Design

Design For Manufacturing

Scale

Modular Scalable Design

User

User Centered Design

Onze Ondersteuning

Het komt vaak voor dat een component niet meer leverbaar is, of dat er een beter/moderner alternatief beschikbaar is voor uw oplossing. Tri-lectronics kent de componentenmarkt en kan gedateerde schema's, printplaten en apparatuur herzien en/of moderniseren om deze ook in de toekomst produceerbaar te houden.

Onze One-Off's

Het komt voor dat er een enkel product nodig is voor een specifieke oplossing. Deze oplossing kan bijvoorbeeld zijn een nieuwe besturing voor een gespecialiseerde machine of een prototype om de markt te verkenen door een indrukwekende demo te geven. Tri-lectronics weet welke middelen er op de markt zijn om dit specifieke doel te bereiken. 

Onze Productoptimalisatie

Tri-lectronics ontwerpt en levert vervangende elektronica voor grootschalige productie van bijvoorbeeld PC en PLC oplossingen. Waar een PLC beperkt is in mogelijkheden met hoge kosten, kan een embedded besturing u meer flexibiliteit geven tegen een lagere kostprijs.

Laat ons contact met u opnemen